Gå til hovedindhold

Præsentationsdag - Sund og stærk med velfærdsteknologi

Virtuel præsentationsdag 23. juni 2022

 • Læs op

Indhold

  Sund og stærk med velfærdsteknologi - dreng der viser sig frem

  På sundhedsområdet står vi overfor en række udfordringer. Vi bliver ældre og ældre, flere får kroniske sygdomme, og vi mangler sundhedsprofessionelle. Samtidig bliver danskerne fortsat mere bevidste om deres sundhed, og ønsker nye og mere avancerede behandlingsmuligheder i takt med den teknologiske udvikling.

  For at være klar til at imødekomme udfordringerne og forventningerne skal vi være åbne over for at afprøve nye innovative teknologier på sundhedsområdet. I den nye DokkX-udstilling "Sund og stærk med velfærdsteknologi" viser vi eksempler på nogle af de løsninger, der kan understøtte vores sundhed i alle livets faser. 

  I udstillingen kan man bl.a. opleve teknologier til hjemmetræning, apparater og målere til overvågning af sit helbred, apps og digitale sundhedsplatforme, samt teknologier og hjælpemidler til et aktivt og selvstændigt liv.

  Program

  Introduktion v/ Moderator Mikkel Svindt Fransgård & Indledning v/ Ivan Kjær Lauridsen, Velfærdsteknologichef, Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune

  AiroFit - Respiratorisk muskeltræning og hvilke sundhedsmæssige fordele dette bringer med udgangspunkt i KOL, astma, samt COVID senfølger v/ Christian Tullberg Poulsen, direktør og grundlægger, AiroFit.

  Epitalet – Digitale patientcentrerede sundhedsløsninger for mennesker med kronisk sygdom v/ Hans Erik Henriksen, direktør, Epital Health

  Dr. Steven's Pillow - Pudesystem der tilbyder en enkel hjælp til at rehabilitere personer med massivt tab af muskelmasse ved at lade dem træne mens de fortsat er sengeliggende v/ Dr. Steven Widecrantz, urolog og idemand, Dr. Steven's Pillow.

  HVIL, digital søvncoaching-app v/ Lise Birk Kristensen, Business Developer, Enversion. & Afslutning

  Sidst opdateret: 14. november 2023