Gå til hovedindhold

Præsentationsdag - Velfærdsteknologi til badeværelset

Virtuel CareWare Præsentationsdag torsdag 25. august

 • Læs op

Indhold

  Et tegnet badeværelse med badekar, håndvask og toilet

  Badeværelset er et essentielt rum for alle mennesker. Selvom det ikke er det rum, vi tilbringer allermest tid i, er det i mange henseender det rum, hvor vi stiller størst krav til indretning, funktionalitet og tilgængelighed.

  At skabe tilgængelige og funktionelle badeværelser for borgere med nedsat funktionsevne er essentielt, såvel for den enkelte borger, som for de medarbejdere, der skal assistere i forflytningssituationer på badeværelset.

  For borgere kan de rette løsninger på badeværelset medvirke til, at de bliver selvhjulpne i forbindelse med toiletbesøg og bad. For medarbejdere og de pårørende kan den rette indretning og velfærdsteknologi skabe enklere, hurtigere og sundere arbejdsgange.

  Denne Præsentationsdag vil tage udgangspunkt i forskellige velfærdsteknologier, som kan være med til at understøtte borgerens selvhjulpenhed og give de bedste muligheder for selv at klare situationerne i badeværelset. Ligeledes vil der være blive præsenteret velfærdsteknologier, som kan understøtte gode arbejdsbetingelser for medarbejdere.

  Program

  Velkomst og introduktion til dagen v/ moderator Mikkel Svindt Fransgård, CareWare & Bano drejbart toilet v/ Thomas Langebjerg Forman, Bano.

  ERGOtip Care multifunktionel stol v/ Lars Petersen, Dan Rehab.

  Gripo støttestang v/ Ebbe Brag & Dorthe Rosantus, ROPOX.

  Valiryo kropstørrer v/ Anne-Mette Andkjær, Gloria Mundi Care & Afslutning v/ Mikkel Svindt Fransgård.

  Sidst opdateret: 14. november 2023