Gå til hovedindhold

Præsentere et produkt for Aarhus Kommune

Virksomheder med produkter inden for ældre, sundhed og rehabilitering har mulighed for at præsentere deres løsning for relevante fagpersoner, hvis det vurderes at produkt er interessant og relevant.

 • Læs op

Indhold

  I skal udfylde Formular til beskrivelse af velfærdsteknologisk produkt, hvor I i detaljer skal beskrive jeres produkt og hvorfor I mener, det kunne være relevant for Aarhus Kommune.

  Derefter en tværfaglig gruppe vurdere, hvorvidt det kunne være relevant for Aarhus Kommune. Hvis vi efterfølgende finder produktet relevant for os, kan vi indgå en dialog om det videre forløb

  Formular til beskrivelse af velfærdsteknologisk produkt

  GDPR

  Jeg bekræfter, at Aarhus Kommune kan opbevare og gemme de indtastede data samt dele dem i 6-By netværket. 6-By netværket består af kommunerne: Aalborg, Randers, Aarhus, Esbjerg, Odense og København

  Virksomheden
  Hvad ønsker I?


  Produktets kategori
  Beskrivelse af produktet

  Max 1.000 tegn

  Pris mm
  Andre aspekter

  Indgår der i løsningen personhenførbare data? Hvordan beskyttes persondata? Hvordan behandles personoplysninger? Overføres data til tredje lande (ikke-EU-lande)?

  Hvordan tages der højde for miljø og klima i løsningen fx faktorer som genbrug, genanvendelighed, energioptimerende effekter?

  Erfaringer

  Fx links til videnskabelig artikel, cases eller lignende

  Sidst opdateret: 13. oktober 2023