Gå til hovedindhold

Udstille et velfærdsteknologisk produkt på DokkX

Virksomheder med produkter inden for ældre, sundhed og rehabilitering har mulighed for at få deres løsning udstillet i det velfærdsteknologiske inspirationsrum på DOKK1 i Aarhus, hvor der kommer mange borgere og fagpersoner hver dag.

 • Læs op

Indhold

  I skal udfylde formularen nedenfor, hvor I skal beskrive jeres produkt i detaljer.

  Da DokkX-udstillingen er tematiseret, skal produktet passe ind i temaet. Det er DokkX, som udvælger de produkter, som får lov at blive udstillet. Det er gratis at udstille på DokkX, men det kræver, at I stiller produktet gratis til rådighed i den periode, temaet kører (typisk 6 måneder).

  Formular til beskrivelse af velfærdsteknologisk produkt

  GDPR

  Jeg bekræfter, at Aarhus Kommune kan opbevare og gemme de indtastede data samt dele dem i 6-By netværket. 6-By netværket består af kommunerne: Aalborg, Randers, Aarhus, Esbjerg, Odense og København

  Virksomheden
  Hvad ønsker I?


  Produktets kategori
  Beskrivelse af produktet

  Max 1.000 tegn

  Pris mm
  Andre aspekter

  Indgår der i løsningen personhenførbare data? Hvordan beskyttes persondata? Hvordan behandles personoplysninger? Overføres data til tredje lande (ikke-EU-lande)?

  Hvordan tages der højde for miljø og klima i løsningen fx faktorer som genbrug, genanvendelighed, energioptimerende effekter?

  Erfaringer

  Fx links til videnskabelig artikel, cases eller lignende

  Sidst opdateret: 6. november 2023